Kardeşinin eşi ile annesini yemek masasında tabancayla öldürdü

Adana'da bir kişi, kardeşinin eşi Hüda ile annesi Naima Gün’ü tabancayla vurarak öldürdü. Kaçan şüpheli aranıyor.

Abone ol

DUVAR - Adana'da A.A. (32) adlı erkek, yemek masasında kardeşinin eşi Hüda (39) ile annesi Naima Gün’ü (70) tabancayla vurarak öldürdü. Polisin olayın ardından kaçan şüpheli A.A’nın yakalanması için çalışma başlattığı belirtildi.

Olay, saat 18.00 sıralarında merkez Seyhan ilçesi Yenibaraj Mahallesi’ndeki bir apartmanın birinci katındaki dairede meydana geldi. Kentte yaşayan Hüda Gün, oturmak için annesi Naime Gün’ün yanına gitti. Bir süre sonra eve Hüda Gün’ün ismi öğrenilemeyen eşinin kardeşi A.A. geldi. Yemek masasına oturan A.A. ile iki kadın arasında, çay içtikleri sırada tartışma çıktığı öne sürüldü. A.A. belindeki tabancayı çıkartarak yengesi Hüda ile annesi Naime Gün’ü vurdu. Evden çıkan A.A, plakası sökülmüş motosikletine binip kayıplara karıştı.

Silah seslerini duyan apartman sakinlerinin durumu bildirmesi üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık görevlileri Hüda ile Naime Gün’ün hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından anne ile kızın cansız bedenleri, otopsilerinin yapılması için Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. 

POLİS ŞÜPHELİYİ ARIYOR

Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin, olayın ardından kaçan şüpheli A.A’nın yakalanması için çalışma başlattığı belirtildi. (DHA)