Kartal Belediyesi'nden velilere bilgilendirme semineri

2024 – 2025 eğitim öğretim yılının başlaması ile okula yeni başlayan öğrenci ve velilerine yönelik Kartal Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü eğitim programı düzenlendi.

Abone ol

DUVAR - 2024 - 2025 eğitim öğretim yılının başlaması ile Kartal’da okula yeni başlayan öğrencilere ve velilerine yönelik Kartal Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından bir eğitim programı düzenlendi. Öğrenim hayatına ilk adımlarını atan çocukların ailelerini bilinçlendirmek amacıyla düzenlenen seminerlerin dördüncüsü Şehit Üsteğmen Gökhan Yavuz İlkokulu’nda düzenlendi.

Seminerde, Psikolojik Danışman Selin Çaylı, çocukların okula uyum sürecinde dikkat edilmesi gereken noktaları paylaştı ve velilerin sorularını yanıtladı. Ardından Diyetisyen Dilber Kübra Şimşek, okul çağı çocuklarının beslenme düzeni ve sağlıklı alışkanlıklar kazanması üzerine bilgiler aktardı.

Gerçekleştirilen son seminere katılan Kartal Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Deniz Karacan, katkılarından dolayı hem okul yönetimine hem de öğrenci velilerine teşekkür etti. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in eğitime yönelik projeleri ve bu alandaki adımları büyük bir heyecanla karşılayarak desteklediğini kaydeden Karacan, Kartal’da kadınlara yönelik faaliyet ve projelerin artarak devam edeceğini belirtti.