Kaş Marina’da 3 kez reddedilen AK Parti projesi Bakanlık gündeminde: ‘Bu bir zihniyet meselesi’

Antalya Büyükşehir ve Kaş meclislerinde 3 kez reddedilen Kaş Marina’yı otel, spa, restoran, kafe ve alışveriş merkezleriyle genişletme projesi bu kez bakanlık tarafından gündeme getirildi.

ANTALYA - Kaş Belediye Başkanlığı'nın AK Partili Mutlu Ulutaş’ta olduğu dönemde 3 kez mecliste gündeme getirilip reddedilen Kaş Yat Limanı revize imar planı, CHP’li Erol Demirhan’ın başkanlık koltuğuna oturduğu yeni dönemde de reddedilince Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı planıyla gündeme getirildi. Kaş Marina’yı işleten Setur ve Makyol ortaklığı Makmarin A.Ş.’nin başvurusu üzerine askıya çıkarılan yat limanını genişletme planında, yine AVM ve otel gibi eklentilerin yer aldığı görülüyor.

Haberin Devamı
İslam Memiş'ten gram altın uyarısı: Çok pişman olursunuz... En güvenilir arabalar seçildi: Japon markaları zirvede Özgür Erdursun açıkladı: Emekli aylıklarında ciddi düşüşler yaşanacak İngiliz devinden dolar/TL tahmini: Yıl sonunda ne kadar olacak? Arda Güler'e 10 milyon liralık araba hediye edildi Başkan Adams'a suçlamalar: İstanbul'da eğlence mekanlarında ağırlandı