Kasımpaşa ilk galibiyetini Çaykur Rizespor karşısında aldı: 2-0

İstanbul'da Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda karşı karşıya gelen Kasımpaşa ile Çaykur Rizespor arasındaki mücadele, 2-0 evsahibinin üstünlüğüyle sona erdi. Bu sonuçla Kasımpaşa ligdeki ilk galibiyetini aldı, Çaykur Rizespor ise ikinci mağlubiyetini yaşadı.

Abone ol

DUVAR - Süper Lig'in 2. haftasında Kasımpaşa, sahasında Çaykur Rizespor'u 2-0 mağlup etti.

Bu sonuçla Kasımpaşa ligdeki ilk galibiyetini aldı. Çaykur Rizespor ise ikinci mağlubiyetini yaşadı.

Karşılaşmada ilk gol 13. dakikada geldi. Aytaç Kara'nın pasında sol çaprazda topu kontrol eden Varga, ceza sahasına girdikten sonra sağ ayağıyla uzak köşeye yaptığı plase vuruşla meşin yuvarlağı filelere gönderdi ve Kasımpaşa'yı 1-0 öne geçirdi. İlk yarının kalan dakikalarında başka gol olmadı.

İkinci yarının 60. dakikasında Kasımpaşa farkı 2'ye çıkardı. Ani gelişen atakta kendi yarı sahasında buluştuğu topla ilerleyen Hajradinovic, ceza yayının gerisinden pasını sol çaprazdaki Alan'a verdi. Bu oyuncu meşin yuvarlağı arka direkte bulunan Anıl Koç ile buluşturdu. Anıl'ın şutunda kaleci Gökhan Akkan'dan dönen topu altıpasın gerisinde tamamlayan Alan, meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu.

88. dakikada Kasımpaşa 10 kişi kaldı. 86. dakikada Anıl Koç ile sol kanatta taç çizgisine yakın bir noktada girdiği ikili mücadelede Melnjak yerde kaldı ve maçın hakemi Suat Arslanboğa, Anıl'ı sarı kartla cezalandırdı. VAR odasının uyarısıyla pozisyonu saha kenarında tekrar izleyen Suat Arslanboğa, kararını değiştirdi ve Anıl Koç'u kırmızı kartla oyun dışına gönderdi.

Kasımpaşa, karşılaşmadan 2-0 galip ayrıldı. (AA)