'Kasırgalar' filminin oyuncusu Anthony Ramos: Tom Cruise izlerken çok heyecanlandı

"Kasırga"nın devam filmi "Kasırgalar"da rol alan Anthony Ramos, filmin Londra'daki galasına katılan Tom Cruise'un filmi çok beğendiğini açıkladı.

Abone ol

DUVAR - Bill Paxton ve Helen Hunt'ın başrollerini paylaştığı 1996 yapımı "Kasırga"dan bağımsız bir hikayeyi konu edinen devam filmi "Kasırgalar" izleyiciyle buluştu. Lee Isaac Chung imzası taşıyan film, hortumların muazzam gücünü tahmin etmeye çalışmak için bir araya gelen iki farklı ekibe odaklanıyor.

Oyuncu kadrosunda Glen Powell, Daisy Edgar-Jones'un, Anthony Ramos, Brandon Perea ve Sasha Lane'in yer aldığı "Kasırgalar"ın Londra galasına "Top Gun: Maverick"teki rol arkadaşı Glen Powell'a destek vermek için Tom Cruise da katıldı.

'FİLM BOYUNCA BANA VURMAYA DEVAM ETTİ'

Filmin oyuncularından Anthony Ramos, gösterim sırasında Cruise'un heyecandan "kafayı yediğini" söyledi. People'a konuşan Ramos, "Glen arkamda oturuyordu, kardeşim yanımdaydı ve Tom da kardeşimin arkasındaydı. Tom bütün film boyunca bana vurmaya devam etti. Üçüncü seferden sonra arkamı döndüm, 'Hey, Tom Cruise stres yapıyor' dedim. Bana vurmaya devam etti. Bana vurmaya devam ediyor çünkü heyecanlanıyor ve gülüyor, kendini ifade etmekten korkmuyordu" dedi. 

Cruise'a minnettar olduğunu söyleyen Ramos, "Filmden sonra kucaklaştık" diye konuştu. 

(KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)