Kate Winslet, 'Titanik’teki tartışmalı sahneyi anlattı

Oyuncu Kate Winslet, "Titanik" filmindeki tartışmalı sahneyle ilgili konuştu. Winslet, "Jack de o kapıya sığabilirdi ama batarlardı" ifadelerini kullandı. 

Abone ol

DUVAR - "Titanik" filminin yönetmeni James Cameron, geçen günlerde Leonardo DiCaprio'nun canlandırdığı 'Jack' karakterinin ölmekten başka seçeneği olmadığını söyledi. Cameron'ın ardından Leonardo DiCaprio ile filmin başrollerini paylaşan Oscar ödüllü oyuncu Kate Winslet de tartışmalı 'kapı sahnesi'yle ilgili konuştu. 

Film, gemi battıktan sonra, sevgilisi Rose'u (Kate Winslet) su üzerinde kalan bir kapının üzerine çıkaran ve kendisi hayatını kaybeden Jack (Leonardo DiCaprio) karakterinin sahnesiyle gündem olmuştu. Birçok kişi Jack'in de kapının üzerine çıkabileceğini ve hayatta kalabileceğini savunuyordu. “Happy Sad Confused” adlı podcast yayınında konuşan Winslet, 'Jack’in kapıya sığabileceğini ancak yüzer durumda kalamayacağını' belirterek, "Burada ilk kez duyuyorsunuz, evet Jack de o kapıya sığabilirdi ama batarlardı" ifadelerini kullandı. 

Winslet ayrıca, sahneyle ilgili tartışmayı çıkaranların kendisinin kilolu olduğunu ima ettiğini ve "beden aşağılamaya" maruz bırakıldığını söyledi. Oyuncu, "Görünüşe göre çok şişmandım. Korkunç değil mi? Bana neden bu kadar kötü davrandılar? O kadar acımasızlardı ki. Şişman bile değildim" diye konuştu.

'YAPTIKLARI ZORBALIK VE TACİZ'

Winslet ayrıca, "Zamanı geri alabilseydim, sesim bambaşka çıkardı. Gazetecilere cevap verirdim, 'Bana böyle davranmaya kalkmayın, ben genç bir kadınım, vücudum değişiyor' derdim. Bu, zorbalık ve taciz" ifadesini kullandı.