Keanu Reeves: Her an ölümü düşünüyorum

Keanu Reeves, gün geçtikçe ölümü daha fazla düşündüğünü açıkladı. Reeves, "Ama bu kötü bir şey değil. Aksine iyi bir şey. Umarım ruhumu ve bedenimi sakatlamaz" dedi.

Abone ol

DUVAR - "John Wick", "Matrix" serileri, "Speed" ve "Constantine" filmleriyle tanınan oyuncu Keanu Reeves, düşündüğü tek şeyin ölüm olduğunu, ölümü düşünmenin yaşama isteğini artırdığını, yapmadığı şeyleri tekrar gündemine aldığını ve bu sayede eskiye göre daha dolu bir hayatı olduğunu anlattı.

Play Tuşu'nun aktardığına göre, Reeves, “59 yaşındayım. Seneye 60 olacağım. 6 tane 10 yıl devireceğim yani. Bu yüzden her an ölümü düşünüyorum. Ama bu kötü bir şey değil. Aksine iyi bir şey. Umarım ruhumu ve bedenimi sakatlamaz. Ancak yine umarım ki aldığımız nefesin ve sahip olma potansiyeline sahip olduğumuz ilişkilerin kıymetini bilme konusunda, bir tek beni değil hepimizi daha duyarlı hale getirir" ifadelerini kullandı. 

Keanu Reeves, geçtiğimiz sene grubu Dogstar’la yeni bir albüm yayınlayıp bu sene turneye başladı. Reeves, turnenin bu seneyle kısıtlı kalmayacağını belirtti. Oyuncu ayrıca bir çizgi roman yazıp bitirdiğini de sözlerine ekledi.

(KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)