Keçiboynuzundan 36 çeşit yiyecek yapıldı: Dubai çikolotası da var...

Antalya Tarım ve Orman İl Müdürlüğü’nün geliştirdiği projeyle, keçiboynuzundan 36 çeşit yiyecek üretildi. Antalya, dünya keçiboynuzu ihtiyacının yüzde 22'sini, Türkiye'nin yüzde 51'ini karşılıyor.

DUVAR - Antalya İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'nün üreticilere destek olmak amacıyla geçen yıl başlattığı bir proje  kapsamında 500 kilo portakal kullanarak, 5 yıldızlı bir otelde 101 çeşit yemek yapılmıştı. Bu proje portakal satışlarını olumlu yönde etkileyince yeni bir proje geliştirildi.   

Bu proje kapsamında da keçiboynuzu kullanılan 36 çeşit yiyecek, Kemer ilçesindeki bir otelde yapılarak müşterilere sunuldu.

Haberin Devamı
AK Parti neden vekil arıyor? Tarım ve Orman Bakanlığı ünlü peynir markasını ifşa etti Almanya'da hangi sektörlerde iş gücü açığı yaşanıyor? Dünyanın en iyi turizm köyü seçildi: 600 kişi yaşıyor, kimse bilmiyor Trump sonrası X'ten göç dalgası: 2 platform 17.5 milyon üye kazandı Otomatik vitesli, C sınıfı sedan en ucuz 10 model