Kemal Kılıçdaroğlu: Erdoğan çok panik

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın doğal gaz törenindeki sözleriyle ilgili açıklama yapan Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu "Erdoğan çok panik. İyidir, halkın yararınaysa iyidir" dedi.

Abone ol

DUVAR - Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Karadeniz doğal gazının devreye alınması törenindeki sözlerine Twitter hesabından yanıt verdi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın panik yaşadığını savunan Kılıçdaroğlu, "Erdoğan çok panik. İyidir, halkın yararınaysa iyidir. Biz devlet terbiyesi ile yetişmiş insanlarız. Devleti yönetenin vaadi olmaz, taahhüttü olur. Çünkü devletin parası halkın parası" dedi.

"Devlet adına, halkın yararına verilen taahhütleri, devamlılık esasıyla mutlaka yerine getiririz" diyen Kılıçdaroğlu, "Covid, yangınlar, ekonomik kriz, deprem sırasında unutulan ama seçim sırasında hatırlanan halkımızın yararına bolca taahhütte bulunsunlar ki devletin sözü anlamına gelsin ve Bay Kemal de seve seve yapsın" ifadelerini kullandı. (HABER MERKEZİ)