Kemal Sunal'ın ölüm yıldönümünde oğlu ve eşinden anma mesajları

Kemal Sunal'ın eşi Gül Sunal ve oğlu Ali Sunal, 3 Temmuz 2000 tarihinde hayatını kaybeden sanatçı için anma mesajları paylaştı.

Abone ol

DUVAR - Gül Sunal ve Ali Sunal, 3 Temmuz 2000 tarihinde hayatını kaybeden Kemal Sunal için anma mesajları paylaştı. 

Mesajlarını Instagram hesapları üzerinden paylaşan Gül ve Ali Sunal, paylaşımlarında Kemal Sunal'la çekilmiş fotoğraflarına yer verdi. 

Gül Sunal, yaptığı paylaşımda "Birbirini gerçekten seven iki kişiden biri ölürse eğer, gerçekte ölen hayatta kalandır. Kemal, Cemil Meriç böyle demiş. Gerçekten de öyle oluyor bil istedim. 03.07.2000 hayat durmuş, bana da ben çabalıyorum. Çok yoruldum" ifadelerine yer verdi. 

Kemal Sunal'in oğlu Ali Sunal ise yaptığı paylaşımda babasıyla yazlık evinde çekilmiş bir fotoğraf paylaştı. 

Ali Sunal, yaptığı paylaşımda "Bugün gibi bir yaz gününden bu fotoğraf eski yazlık evimizden. Bu sene 24 yıl oldu sen gideli ve ilk defa bu sene sensiz hayatım senle geçirdiğim hayatımı geçti süre olarak. Çok özledim babam. Umarım bir yerden beni, annemi, kardeşimi, kurduğum ailemi, torunlarını görüyorsundur. Torunların gördükleri anda seni tanıyor ve çok merak ediyorlar. Onlara gücüm yettiğince tanıtacağım yaşatacağım melek dedelerini. Seni çok seviyorum babam" ifadelerini kullandı. 

(KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)