Kenan Yıldız, İtalya'da manşetlerde: 'Bir duyguyu yeniden canlandırdın'

Tuttosport'un bir Şampiyonlar Ligi maçında gol atan en genç Juventus oyuncusu rekorunu kıran Kenan Yıldız'la ilgili yazısında, “Yıldız, bir duyguyu yeniden canlandırdın” denildi.

DUVAR - UEFA Şampiyonlar Ligi’nde dün akşam Juventus'un PSV Eindhoven'i 3-1 yendiği maçta ilk golü atan Kenan Yıldız, İtalya spor basınının manşetlerine yerleşti. 19 yaşındaki Yıldız, bir Şampiyonlar Ligi maçında gol atan en genç Juventus oyuncusu rekorunu 29 yıl sonra kırdı. Turnuvanın ilk golünü de atan Yıldız, maçın oyuncusu seçildi. Juventus’un en genç Şampiyonlar Ligi golcüsü rekoru 1995’ten bu yana Alessandro Del Piero’ya aitti. Del Piero’nun 20 yıl 308 günlükken attığı golle elde ettiği rekor, 19 yaş 136 günlük Kenan Yıldız tarafından alt edildi. Yıldız 21'inci dakikada attığı bu golü, Del Piero’nun tarihi golündekine benzer şekilde dilini çıkararak kutladı. 

Haberin Devamı
İslam Memiş'ten gram altın uyarısı: Çok pişman olursunuz... En güvenilir arabalar seçildi: Japon markaları zirvede Özgür Erdursun açıkladı: Emekli aylıklarında ciddi düşüşler yaşanacak İngiliz devinden dolar/TL tahmini: Yıl sonunda ne kadar olacak? Arda Güler'e 10 milyon liralık araba hediye edildi Başkan Adams'a suçlamalar: İstanbul'da eğlence mekanlarında ağırlandı