Kevin Spacey'e bir taciz suçlaması daha!

Kevin Spacey bir çocuğa istismarla suçlandı. Bir aktör daha "Spacey beni de taciz etti" dedi.

Abone ol

DUVAR - Aktör Anthony Rapp'i çocukken istismar etmekle suçlanan Kevin Spacey hakkında Meksikalı bir aktör olan Roberto Cavazos da taciz iddiasında bulundu.

BBC'nin haberine göre, Londra'daki Old Vic tiyatrosunun birçok yapımında rol alan Meksikalı aktor Roberto Cavazos, 'Spacey'nin bu tiyatronun sanat yönetmeni olduğu 2004-2015 yılları arasında genç erkek aktörleri sürekli taciz ettiğini' söyledi.

Kevin Spacey'den çocuk istismarı savunması: Hatırlamıyorum

'30 YAŞIN ALTINDAKİ HER ERKEĞE DOKUNMA HAKKINI KENDİNE BULUYORDU'

Roberto Cavazos

Cavazos'un Facebook'tan paylaştığı notta "30 yaşın altında bir erkek olmak Spacey'nin bize dokunma hakkını kendinde görmesi için yeterli oluyordu" ifadeleri yer alıyor. "Rush" ve "El Beso" filmlerinde oynayan İngiliz televizyon dizisi Dr Who'da da misafir oyuncu olarak rol alan Cavazos, 'Spacey'nin Old Vic tiyatrosunda birlikte çalıştıkları dönemde taciz sınırına varan iki "tatsız" yaklaşımını püskürttüğünü' açıkladı.

Cavazos ayrıca, "Old Vic tiyatrosunun sanat yönetmeni olduğu dönemde Spacey ile yolu kesişen kişiler olarak önümüzdeki günlerde bir çok başkalarının ortaya çıkıp hikayelerini anlatma cesaretini bulacağını biliyoruz" diye konuştu.

Spacey'nin 11 yıl sanat yönetmenliğini yürüttüğü Old Vic tiyatrosu da iddiaların ardından "derin şaşkınlık" içinde olduğunu bildirdi. 200 yıllık tarihi olan tiyatro, 'taciz konusunda şikayetçi olmak isteyenler için özel bir süreç başlattığını' da açıkladı.

NE OLMUŞTU?

Spacey, Anthony Rapp'in kendisine 14 yaşındayken cinsel istismarda bulunduğunu iddia etmesi üzerine sarhoş olduğunu, hatırlamadığını ve özür dilediğini söyleyen bir mesaj yayınlamıştı. Netflix bir gün sonra ise Spacey'nin dizisi "House of Cards"ı yayından kaldırdığını açıklamıştı. Ayrıca, Uluslararası Televizyon Sanatları ve Bilimleri Akademisi, aktöre gelecek ay vermeyi planladığı yaşam boyu başarı ödülünü geri çektiğini duyurmuştu.

House of Cards yayından kaldırıldı