Kılıçdaroğlu: Halkın karşısına çıkalım, 'prompter'ın da benden

CHP lideri, Erdoğan'ı bir kez daha 'halkın karşısında tartışma'ya davet etti: Nerede ve ne zaman istersen, ‘prompter'ın da benden. Bekliyorum...

Abone ol

DUVAR- CHP Genel Başkanı Kemal Klıçdaroğlu, kendisini eleştiren Cumhurbaşkanı RecepTayyip Erdoğan'a "karşılıklı tartışma" çağrısını yineledi. 

Zonguldak'ta esnaf ziyareti sırasında yaptığı açıklamadan kısa bir videoyu sosyal medya hesabından paylaşan Kılıçdaroğlu, şu notu düştü: “Saraydaki Şahıs'a açık çağrımdır: Gel o büyük kürsülerini bir kenara bırak, çıkalım halkın karşısına. Nerede ve ne zaman istersen, ‘prompter'ın da benden. Bekliyorum...”

CHP lideri Kılıçdaroğlu, paylaştığı videoda ise şu ifadeleri kullanıyor: “Beni hedef alıyorsan, senin istediğin televizyon kanalında benimle tartışma yürekliliğini göstereceksin. Cesur olacaksın, niye korkuyorsun? Benden uzak beni eleştiriyor. Çıkarsın karşıma iki uygar insan gibi tartışırız. Bütün vatandaşlar izlerler. Hem benden çekiniyor, arkaya dolanıyor arkadan bir sürü laf ediyor. Çık karşıma kardeşim. Çık karşıma otur beraber tartışalım...

Seçim tarihini belirlesin biz adayımızı belirleyeceğiz. Hem seçim tarihini belirlemiyor, hem kalkmış ‘adayınız kim’ adayımızın kim olduğunu açıklamamız için ‘Ben erken seçim istiyorum, sandığı getiriyorum’ demesini bekliyoruz.” (HABER MERKEZİ)