Kılıçdaroğlu: İktidara geldiğimizde devlet, çocuklarının hep yanında olacak

Beylikdüzü'nde "Beslenme Saati" uygulamasıyla gıda dağıtıldığını söyleyen CHP lideri Kılıçdaroğlu, "İktidara geldiğimizde tüm okullarda uygulanacak. Devlet, çocuklarının hep yanında olacak" dedi.

Abone ol

DUVAR - CHP'li Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, "Beslenme Saati" uygulamasıyla, 10 ayda 110 bin beslenme paketini çocuklara dağıttıklarını açıkladı.

Çalık, Twitter paylaşımında "Türkiye’de bir ilk olarak Beylikdüzü'nde başlattığımız Beslenme Saati uygulamasıyla, 10 ayda tam 110 bin beslenme paketini çocuklara ulaştırdık. Sayın Selvi Kılıçdaroğlu'nun öncülüğünde Türkiye Beslenme Saati’ne dönüşen bu proje ülkemizin her yerinde çocuklarımıza umut olacak" ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da Çalık'ın tweet'ini alıntıladı ve iktidar olduklarında uygulamanın tüm okullara yayınlanacağını belirtti.

Kılıçdaroğlu, "Ülkemin tüm çocukları mutlu olmayı hak ediyor. Türkiye'nin dört bir yanında il il, ilçe ilçe, mahalle mahalle çocuklarımız için gece gündüz çalışan belediye başkanlarımız var. İktidara geldiğimizde Beslenme Saati tüm okullarda uygulanacak. Devlet, çocuklarının hep yanında olacak" dedi. (HABER MERKEZİ)