Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a videolu yanıt: Halk biliyor ama Saray da görsün

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın “Afet meselesinde muhalefet sınıfta kaldı” sözlerine, belediyelerin yardımlarının yer aldığı bir videoyla yanıt verdi.

Abone ol

DUVAR - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın afetlerle ilgili çalışmalar konusunda muhalefeti hedef alan sözlerine yanıt verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Kahramanmaraş Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı'ndaki konuşmasında “Daha önce yüzlerce kez şahit olduğumuz gibi tabii afetler meselesinde de muhalefet sınıfta kalmıştır. Muhalefetin milli meseleler dahil hemen her konuyu siyasileştirme gayreti burada da ifşa olmuştur. Hep birlikte yaşadıklarımız bu ülkenin halen en büyük eksiğinin yerli ve milli muhalefet açığı olduğunu göstermiştir” demişti.

Erdoğan'a CHP'li belediyelerin sel ve yangın bölgelerine gönderdiği yardımların yer aldığı bir video ile yanıt veren Kılıçdaroğlu, Twitter paylaşımında “Afetler meselesinde muhalefet sınıfta kalmıştır yalanını yine tekrar etmiş Erdoğan. #HalkBiliyor doğruyu zaten ama Saray da görsün diye yeniden paylaşıyorum” ifadelerine yer verdi.

Belediyelerin çalışmalarını sürdüreceğini belirten Kılıçdaroğlu, “Erdoğan kendi gerçeküstü dünyasında rekor üstüne rekorlar kıradursun, biz belediyelerimizle halkımızın derdine koşmaya devam edeceğiz” dedi. (HABER MERKEZİ)