Kırmızı halıda kavga!

DUVAR - Rusya'nın Krasnogorsk kentinde düzenlenen Music Box (Müzik Kutusu) ödül törenine katılan Alina Yan, TV sunucusunun kendisine yönelttiği soruları yanıtladı. O sırada adının Roman olduğu belirtilen ve kendisi de aynı sektörden olan eski sevgilisi de elinde mikrofonla Yan'ın yanına gitti ve aralarında fiziki kavga başladı.

1

Rusya'nın Krasnogorsk kentinde düzenlenen Music Box (Müzik Kutusu) ödül törenine katılan Alina Yan, TV sunucusunun kendisine yönelttiği soruları yanıtladı. O sırada adının Roman olduğu belirtilen ve kendisi de aynı sektörden olan eski sevgilisi de elinde mikrofonla Yan'ın yanına gitti ve aralarında fiziki kavga başladı.

Haberin Devamı
Bu otomobilin fiyatı 1 milyon TL'nin altına düştü İBAN'a para yollarken iki kere dikkat Mevduat faizlerinde son durum belli oldu: 250 bin TL'nin getirisi uçtu Akaryakıt fiyatları güncellendi: 23 Temmuz benzin, mazot fiyatları Son anket belli oldu: CHP'nin oyları arttı, birinci parti değişiyor En güçlü pasaportlar belli oldu: Türkiye'nin sıralaması değişti