Kırşehir'de 3 gündür kayıp olan Şeyma Demir ölü bulundu

Kırşehir'de ailesinin üç gün önce kayıp başvurusu yaptığı 18 yaşındaki Şeyma Demir'in Kızılırmak kıyısında cesedi bulundu. Arkadaşı Hasan Aydoğan'ı arama çalışmaları devam ediyor. 2 kişi gözaltında.

Abone ol

DUVAR - Kırşehir'de Şeyma Demir ile Hasan Aydoğan 25 Mart'ta 40 BB 601 plakalı otomobille ortadan kayboldu. Çocuklarına ulaşamayan aileler, durumu polise haber verdi. Harekete geçen polis Bağbaşı Mahallesi, Ağbayır mevkisinde ormanda terk edilmiş otomobil ihbarı aldı. Yapılan incelemede otomobilin 21 yaşındaki Hasan Aydoğan'a ait olduğu belirlendi. Polisin aramasında araçta ikiliye ait cep telefonları, mont ve Şeyma Demir'e ait kişisel eşyaların olduğu çanta bulundu.

2 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Çalışmalarını sürdüren ekipler, sabah saatlerinde Şeyma Demir'in merkez ilçeye bağlı Kortolu köyü yakınlarındaki Kızılırmak kıyısında cesedini buldu. Demir'in cenazesi, otopsi için Ahi Evran Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Hasan Aydoğan'ı arama çalışmaları ise sürüyor.
Ekipler, dron ile Kızılırmak'ta arama yapıyor.

Bu arada olayla ilgili Sami A. ve Şefik E. gözaltına alındı. Şüpheliler sorgularının ardından tutuklanarak, cezaevine gönderildi. (DHA)