Kırtasiyede çocuk istismarı!

Öğretmen okulda istismarcının mektubunu buldu. İstismar şüphelisi gözaltına alındı.

Abone ol

DUVAR - İstanbul Esenyurt'taki bir ilköğretim okulunun karşısında bulunan kırtasiyenin 34 yaşındaki sahibinin bazı çocukları taciz ettiği belirtildi. Olay şüphelinin, bir öğrenciye yazdığı mektubu sınıf öğretmeninin bulmasıyla ortaya çıktı. Taciz içeren mektubu fark eden öğretmen durumu öğrencinin ailesine bildirdi.

İstismar iddiasının yayılması üzerine okula gelen veliler çocuklarıyla konuştu. Birçok öğrenci benzer şikayette bulununca aileler durumu polise bildirdi. Bu sırada çevrede bulunan bazı kişiler istismarcıya saldırmak istedi. Bölgeye ulaşan polis kalabalığı uzaklaştırıp istismar şüphelisini gözaltına aldı.

PSİKOLOGLAR EŞLİĞİNDE İFADELERİ ALINDI

İstismara maruz kaldığını anlatan yaşları 8 ile 10 arasında değişen 5 çocuk, aileleri eşliğinde önce ambulansla hastaneye daha sonra da Çocuk Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Çocukların emniyette psikologlar eşliğinde ifadeleri alındı. Aileler kırtasiyeci hakkında istismar suçlamasıyla şikayette bulundu. Şimdiye kadar 8 ailenin benzer istismar şikayetinde bulunduğu öğrenildi. (DHA)