Kıvanç Tatlıtuğ'tan paylaşım yapamama kararı

Darbe girişimine karşı paylaşımda bulunmayan oyunculardan Kıvanç Tatlıtuğ, "sosyal medyayı henüz öğrenemedik" dedi.

Abone ol

DUVAR - Darbe girişimine karşı sosyal medyada paylaşımda bulunmayan oyuncular adeta hedef tahtasına oturtuldu. Bazı yapımcılar bu oyuncularla çalışmayacaklarını açıklarken bazı meslek grupları da böylesi zorlamaları antidemokratik olarak nitelendirdi.

15 Temmuz sonrası paylaşımda bulunmadığı için takipçilerinin eleştirilerine maruz kalan oyunculardan Kıvanç Tatlıtuğ ise bu eleştirilere Instagram hesabından yaptığı paylaşımda “daha demokratik bir ortama gelene dek hiçbir paylaşım yapmayacağım” şeklinde yanıt verdi.

'GÜNEŞLİ GÜZEL GÜNLERE İNANAN...'

Kıvnç Tatlıtuğ’un mesajı şöyle: Twitter hesabımdan alçakça yapılan darbe girişimi için hislerime tercüman olan bir yazıya imzamı attım ki sosyal medya hesaplarımı ne kadar az kullandığımı bilen bilir. Demek millet olarak biz sosyal medyayı kullanmayı henüz öğrenemedik. Bu platformlarda daha demokratik bir ortama gelene dek hiçbir paylaşım yapmayacağımı bildirmek istiyorum.. Güneşli güzel günlere inanan, insanların birbirini kırmamak için çaba sarf ettiği, bayrağımız altında huzurla yaşayacağımız günlerin çabucak gelmesi dileğiyle..”