Kızıyla ilgili soru Destici'yi kızdırdı: 'Siyasetçilerin kız çocukları evlerinde mi otursun?'

BBP lideri Destici katıldığı canlı yayında Meclis'te işe başlayan kızıyla ilgili yoruma ve soruya sinirlendi: Kasıtlı bir yayın yapıyorsunuz. Benim aslında bu yayına gelirken tereddütlerim vardı.

DUVAR - Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, dün partisinin genel merkez binasında düzenlediği basın toplantısında, TBMM'de işe başlayan kızıyla ilgili eleştirilere de yanıt verdi. Destici "TBMM’de 5 bin üzerinde personel vardır. Onların tamamı hangi yasa, usul, kanunla işe girmişse benim evladım da aynı usulle işe girmiştir. 100 bin TL’nin üzerinde maaş alıyormuş. Bordrosunu bu sabah istedim. Kesintiler sonrası eline geçen rakam 37 bin TL’dir” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı
İslam Memiş'ten 'yanlış yoldasınız' uyarısı: Cebinde doları olanlar... EURO 2024'te değerleri katlandı: Arda'dan rekor Akaryakıt fiyatları güncellendi: 18 Temmuz benzin, mazot fiyatları Kızıyla ilgili soru Destici'yi kızdırdı: Kasıtlı yayın yapıyorsunuz Dünyanın en iyi yemekleri güncellendi: Türkiye de listede Dünyadan tamamen soyutlanan kabile görüntülendi