Komedyen Ricky Gervais, Will Smith'e verilen tokat cezasını yorumladı: Umarım iyi halden sadece 6 yıl alır

Ricky Gervais, Chris Rock'a tokat atan oyuncu Will Smith'in Oscar törenlerine katılmasının yalnızca 10 yıl yasaklamasına tepki gösterdi.

Abone ol

DUVAR - 94. Oscar Ödül Töreni'nde Chris Rock'a attığı tokatla gündeme gelen oyuncu Will Smith'in 10 yıl boyunca Oscar Ödülleri'ne ve Akademi'nin düzenlediği diğer etkinliklere katılması yasaklandı. Komedyen Ricky Gervais sosyal medya hesabından, Akademi'nin yasağına tepki göstererek, "Umarım iyi halden sadece 6 yıl alır" dedi. 

Gervais, daha önce bir paylaşımında da "Ne kadar kötü olursa olsun, ki kötü de değildi, bir şaka yüzünden birine vuramazsın. Biri Chris Rock'ın Jada Pinkett Smith'in 'engeliyle' şaka yaptığını söyledi. Peki, benim de saçlarım seyreliyor, ben de engelliyim. Şimdi Tesco'nun yanına park edebilirim (engelli park yeri). Şişmanım. Bu da bir hastalık. Şişman ve saçsızım" demişti. 

NE OLMUŞTU?

 Oscar ödül töreninde Chris Rock'a attığı tokatla gündem yaratan Will Smith'in 10 yıl boyunca Oscarlara ve Akademi'nin düzenlediği diğer etkinliklere katılması yasaklandı. Akademi'den yapılan açıklamada 94. Oscar Ödül Töreni'nin, "Smith'in sahnede gerçekleştirdiği kabul edilemez ve zararlı davranışı yüzünden gölgede kaldığını" belirtildi.