Komedyen Yasemin Sakallıoğlu, Bostancı Gösteri Merkezi'nde sahne aldı

‘Doğru Koca Nasıl Seçilir?’ isimli gösterisinin bu sezonki son sahnesinde komedyen Yasemin Sakallıoğlu Bostancı Gösteri Merkezi’nde seyirci karşısına çıktı.

Abone ol

DUVAR - Komedyen Yasemin Sakallıoğlu, kış sezonu boyunca kapalı gişe oynadığı ‘Doğru Koca Nasıl Seçilir?’ isimli gösterisi ile önceki akşam Bostancı Gösteri Merkezi’ndeydi.

Yasemin Sakallıoğlu gösterisinin sonunda izleyicileriyle birlikte meditasyon seansı esprisi de yaptı. 2 bin 500 kişinin aynı anda en güzel hallerinin fotoğrafına bakmasını isteyen Sakallıoğlu, “Kendimizi en iyi hissettiren halimize götürelim. Şu anda içten içe zayıflıyoruz. İçimiz içimizi yiyor, zayıflıyoruz. Yanlarımızdan yağlarımız akıyor” dedi.

Yasemin Sakallıoğlu’nun son oyununu Binnur Kaya, Ceren Karakoç, Devin Özgün Çınar, Türkan Derya gibi isimler de takip etti.

Sakallıoğlu, ‘Doğru Koca Nasıl Seçilir?’ gösterisiyle; 26 Mayıs’ta İzmir KültürPark Açıkhava, 27 Mayıs’ta Antalya Açıkhava, 29 Mayıs’ta Mersin Yeni Şehir Belediyesi, 30 Mayıs’ta Adana Çukurova Üniversitesi ve 1 Haziran’da Eskişehir Vehbi Koç Kongre Merkezi’nde sahnede olacak.