Konya Adliyesi önünde avukata silahlı saldırı

Konya Adalet Sarayı önünde bir avukat silahlı saldırıya uğradı. Sağ bacağından yaralanan avukat Abdulkadir İnce'nin durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Abone ol

KONYA - Konya Adalet Sarayı önünde avukat Abdulkadir İnce'ye silahlı saldırı düzenlendi. Edinilen bilgilere göre avukat Abdulkadir İnce’nin icra takibi başlattığı iki kişi, İnce’nin aracına binerek tartışmaya başladı. Tartışmanın ardından şahıslardan birisi yanında getirdiği silahla İnce’nin sağ bacağına silahla ateş etti. Ayağından yaralanan İnce hastaneye kaldırılırken, 2 saldırgan ise polis tarafından gözaltına alındı.



'KONYA BAROSU OLARAK SÜRECİN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ'

Saldırının ardından açıklama yapan Konya Barosu Başkanı Mustafa Aladağ, “Meslektaşlarımıza yönelik bir saldırıyla daha karşı karşıyayız. Artık bu saldırılara bir ‘dur’ denmeli. Meslektaşımız, hakkında icra takibi başlattığı iki kişi tarafından silahlı saldırıya uğradı. Saldırının hemen ardından şahıslar gözaltına alındı. Olayla ilgili tanık beyanları ve kamera kayırları incelenmeye devam ediyor. Hastaneye kaldırılan meslektaşımızın durumu şu an iyi. Konya Barosu olarak sürecin takipçisi olacağız” dedi. (DUVAR)