Konya'da 15. kattan atlayan Latife Nur Şen'in cenazesi toprağa verildi

Konya’da İlayda Çelik ve Latife Nur Şen, 15’inci kattan atlayarak hayatını kaybetti. Şen'in cenazesi bugün Konya’da toprağa verildi.

Abone ol

KONYA - Konya'nın Meram ilçesi Yeni Şehir Mahallesi Aslanyüreği Sokak'ta iddiaya göre, 19 yaşındaki İlayda Çelik ve 18 yaşındaki Latife Nur Şen, Konevi Konutları'nın 5'inci bloğundaki 15 katlı binanın çatısından atlayarak hayatını kaybetti.

Latife Nur Şen, Selçuklu ilçesindeki Yazır Mezarlığı'nda bugün toprağa verildi. 

AİLESİ HAKKINDA KAYIP İHBARI VERDİ

İddiaya göre, İlayda Çelik ve Latife Nur Şen, bugün arkadaşlarının cep telefonuna intihar edeceklerini belirtip, bulundukları konumu gönderdi. Ardından çıktıkları binanın çatısından aşağıya atladılar. Durumu fark edenler polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Adrese gelen sağlık ekipleri, İlayda Çelik ve Latife Nur Şen’in hayatını kaybettiğini belirledi.

Polis, çatı katında yaptığı incelemede, Şen ve Çelik'e ait çanta, mont ve seccade buldu. Site yönetimi ve sitede yaşayanlar, Şen ve Çelik'i tanımadıklarını belirtti. Latife Nur Şen'in ailesinin, kızlarının ölümü öncesi Lalebahçe Polis Merkezi Amirliği'ne giderek hakkında kayıp müracaatında bulundukları öğrenildi.

Çelik ve Şen'in cenazeleri, Konya Şehir Hastanesi'ndeki işlemlerin ardından yakınlarına teslim edildi. Şen’in cansız bedeni, bugün Selçuklu ilçesindeki Yazır Mezarlığı'na getirildi. Şen, kılınan namazın ardından toprağa verildi. İlayda Çelik’in cenazesi ise memleketi Çankırı’da toprağa verilecek. (DUVAR)