Konya'da Nasreddin Hoca Şenlikleri: Karikatür atölyesi yapıldı

Akşehir'de bu yıl 65'incisi düzenlenen Uluslararası Nasreddin Hoca Şenlikleri'nde, çocuklar bugün tiyatrolar, dans gösterileri ve atölye çalışmalarıyla eğlenceli anlar yaşadı.

Abone ol

DUVAR - Konya'nın Akşehir ilçesinde bu yıl 65'incisi düzenlenen Uluslararası Nasreddin Hoca Şenlikleri'nde, hem çocuklar hem de yetişkinler için tiyatro, dans gösterileri ve atölye etkinlikleri yapıldı. 

ANKA'nın haberine göre 65'inci Uluslararası Nasreddin Hoca Şenlikleri, farklı etkinliklerle Akşehir'de devam ediyor. Dün Gazapizm konseri ile günün tamamlandığı şenlik, bugün birbirinden renkli aktivitelerle katılımcıları hem eğlendiriyor hem de güldürmeye devam ediyor.

KARİKATÜR ATÖLYESİ

Her yaş grubuna yönelik etkinliklerin düzenlenen şenlik kapsamında bugün Karikatürcüler Derneği'nce atölye çalışması gerçekleştirildi. Bir tiyatro grubunun "Uyuyan Güzel" çocuk tiyatrosunu izleyen çocuklar, ayrıca katıldıkları atölye çalışmalarıyla keyifli vakit geçirdi. Bez çanta boyama, maske boyama, oyuncaklı şeffaf sabun boyama ve ahşap boyama gibi etkinliklerin düzenlendiği şenlik kapsamında farklı yörelere ait yerli ve yabancı halk dansları gösterileri sunuldu.  

RESİM ÇALIŞTAYI

Bugün ayrıca Tarihi Kilise Bahçesi'nde ressamların ve fotoğrafçıların eserlerini sergilediği resim çalıştayı gerçekleştirildi. Şenlikler kapsamında yarın da eğlenceli etkinlikler devam edecek. Gündüz programında özellikle çocuklara yönelik tiyatro gösterileri, atölye çalışmaları düzenlenecek ve öğleden sonra akşam saatlerine kadar yerli ve yabancı halk dansları gösterileri sunulacak. Nasreddin Hoca'nın eski Akşehir sokaklarında gezinti yapacağı şenlikte, yarın akşam Volkan Konak konser verecek.

(HABER MERKEZİ)