Korona virüsten 9 ferdini kaybeden ailede genetik bulguya rastlanmadı

Rize'de Covid-19 nedeniyle 9 ferdini kaybeden Genç ailesi için genetik tarama sonuçlarında herhangi bir bulguya rastlanmadı.

DUVAR - Rize'nin Güneysu ilçesinde, korona virüs nedeniyle 9 ferdini kaybeden Genç ailesinin çağrıları üzerine devreye giren Sağlık Bakanlığı'nın gerçekleştirdiği genetik araştırmada, ailede hastalığı tetikleyici genetik bir bulguya rastlanılmadı. 9 yakınını kaybeden Ali Genç “Sağlık Bakanlığı bizim genimizi araştırdı ve sonucumuz temiz çıktı. Herhangi bir sıkıntı olmadığını söylediler. Bizim ailemizde ölen öldü, kalan fertlerimize de Allah uzun ömürler verdi. Ateş düştüğü yeri yaktı" dedi.

Haberin Devamı
İslam Memiş'ten altın ve gümüş uyarısı: Çarşı pazar karışır Gündem kademeli emeklilik: Önce 2000 sonra 2008... La Liga'nın en çok kazananları: Birinci şaşırttı, Arda listede yok BEDAŞ paylaştı: İstanbul'da yarın elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler TCMB anketi açıklandı: Beş ay sonra dolar/TL ne kadar olacak? Kıdem ve ihbar tazminatında Temmuz tarifesi: 1 ayda 67 bin TL'lik fark