Korona virüsü aşısı ile grip aşısı arasında kaç gün olmalı?

Korona aşılarının gripten, grip aşısının korona virüsten korumayacağını söyleyen Doç. Dr. Koçak iki aşı arasında bırakılması gereken süre hakkında açıklamalar yaptı.

DUVAR - Dünya Sağlık Örgütü'nün bu yıl, geçen yıla göre daha fazla grip vakalarının görüleceği yönünde bir açıklaması olduğunu belirten Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı Doç. Dr. Nafiz Koçak, korona virüsü aşılarının gripten, grip aşısının da korona virüsünden korumayacağını söyledi. Koçak, "İkisi de inaktif aşı, yani birlikte yapılabilir. Aşı uygulandıktan sonra yan etkinin hangi aşıya ait olduğunu daha iyi saptamak için tercihen 14 gün arayla aşı yapılması gerekiyor" dedi.

Haberin Devamı
'Gönül Dağı'na Kiraz geliyor: Öykü Gürman kadroda Konut kredisi faiz oranları güncellendi: 3 milyon TL'nin geri ödemesi 2024'ün en iyi araçları seçildi: Japon ve Güney Kore markaları zirvede İndirimin ardından akaryakıt fiyatları güncellendi Kiralık konut fiyatlarının en düşük olduğu iller İslam Memiş'ten 'pazartesi' uyarısı: Altın, borsa, gümüş ve bitcoin...