Korona virüsü senaryoları: Hiçbiri bugünkünden kötü olamaz

Dünya korona virüsü salgını ile mücadele ederken yakın gelecekte bu konuda nasıl gelişmeler yaşanabileceği merak konusu oldu. İhtimalleri değerlendiren Sağlık Bilimleri Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Tıbbi Viroloji Uzmanı Doç. Dr. Fatih Şahiner mevcut büyük salgın atlatıldığında hiçbir senaryonun bugünkünden daha kötü olamayacağını söyledi.

DUVAR – Dünya korona virüsü salgını ile mücadele ederken yakın gelecekte bu konuda nasıl gelişmeler yaşanabileceği merak konusu oldu. İhtimalleri değerlendiren Sağlık Bilimleri Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Tıbbi Viroloji Uzmanı Doç. Dr. Fatih Şahiner mevcut büyük salgın atlatıldığında hiçbir senaryonun bugünkünden daha kötü olamayacağını söyledi. “Tamamen yeni bir virüsün ortaya çıkması ise apayrı bir konu” diyen Şahiner, geleceğe dair ihtimalleri ise şöyle değerlendirdi:

Haberin Devamı
Demiral’ın 'bozkurt selamına' tepki: 'Taraftarı, takımı, ülkeyi böldü' Rakamlar belli oldu: Meslek meslek zamlı memur maaşları Çeyrek final gündem: '3-7-0 başka bir büyüklük' Makas açıldı: Bankalar ne kadar faiz veriyor? Veriler açıklandı: 2024 yılında en çok satılan kitaplar Çeyrek finale yükselen futbolcuların kutlamasından kareler