Korona virüsüne yakalanan eczacı Taki Türkyılmaz vefat etti

Ankara Şehir Hastanesi, korona virüsü bulaşan eczacı Taki Türkyılmaz'ın öldüğünü açıkladı.

Abone ol

DUVAR - Ankara Şehir Hastanesi'nde görev yapan eczacı Taki Türkyılmaz, korona virüsü (Covid-19) nedeniyle vefat etti.

Ankara Eczacı Odası'ndan yapılan açıklamada, "Ankara Şehir Hastanesi'nde görev yapan meslektaşımız Ecz. Taki TÜRKYILMAZ, ne yazık ki Covid-19'a yenik düşerek hayatını kaybetmiştir. Tüm eczacılık camiamızın başı sağ olsun." denildi.

'PANDEMİ SÜRESİNCE ÖZVERİYLE GÖREV ALDI'

Ankara Şehir Hastanesi de Taki Türkyılmaz için taziye mesajı yayınladı. Hastanenin Facebook hesabından paylaşılan mesajda "Ülkemizdeki sağlık hizmetlerine uzun yıllar eczacılık alanında hizmet veren, Ankara Şehir Hastanemizde eczacılık hizmetlerinin başarıyla yürütülmesinde büyük payı olan Değerli Eczacımız Taki TÜRKYILMAZ'ı Covid-19 nedeniyle kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz" ifadelerine yer verildi.

Taki Türkyılmaz'ın salgın sürecinde de hastaların sağlığına kavuşması için çalışmaya devam ettiği belirtilen mesaj, şöyle devam etti:

"Pandemi süresince hastanemizdeki eczacılık hizmetlerinde özveriyle görev alan, mesleğinin getirdiği yüksek bilinç ile milletimizin sağlığına kavuşması için canla başla çalışan çalışma arkadaşımız, aynı zamanda Kadın Doğum Hastanemizde görev yapan Doç. Dr. Esengül Türkyılmaz'ın da babası olan Ecz. Taki Türkyılmaz, ne yazık ki, hep beraber aylardır fedakarca mücadele ettiğimiz Covid-19 hastalığına yenik düştü. Pandemiyle mücadele ederken aramızdan ayrılan sağlık çalışanları arasında kahramanca yerini alan kıymetli arkadaşımız Ecz. Taki TÜRKYILMAZ'ı asla unutmayacağız, minnettarız. Çalışma arkadaşımıza Allah'tan rahmet, Ankara Şehir Hastanesi Ailemize, tüm sağlık camiasına ve kederli ailesine, sevenlerine başsağlığı dileriz."

Türkyılmaz Ailesi ve sağlık çalışanlarına başsağlığı dileyen Türk Tabipleri Birliği (TTB) ise "Ankara Şehir Hastanesi'nde görev yapan Ecz. Taki Türkyılmaz'ı Covid-19 enfeksiyonu nedeniyle yitirdik. Bugün de EKSİLDİK! #Ölüyoruz. Yakınlarına ve tüm sağlık camiasına başsağlığı dileriz" açıklamasını yaptı. (HABER MERKEZİ)

https://www.facebook.com/ankarasehirhast/photos/a.557941164996099/751250872331793/