'Korsan Scholz' sosyal medyada gündem oldu: 'Siz bir de atı görün'

Almanya Başbakanı Scholz'un yaralı fotoğrafını "Yorumları görmek için sabırsızlanıyorum" diyerek paylaşmasının ardından ülkedeki gazete, televizyon kanalı ve partilerden paylaşımlar geldi.

DUVAR - Koşu yaparken düşüp yaralanan, kazanın ertesi günü ise sosyal medyada bir gözü kapalı fotoğrafını paylaşan Almanya Başbakanı ve Sosyal Demokrat Partili (SPD) siyasetçi Olaf Scholz'un bu görüntüsü Almanya basınında ve sosyal medyada gündem oldu. Paylaşımının ardından 'korsan' benzetmesi yapılan Scholz da fotoğrafı X (eski adıyla Twitter) hesabından paylaşırken, "Yorumları görmek için sabırsızlanıyorum. İyi dilekleriniz için teşekkürler ancak olduğundan daha kötü görünüyor" demişti.

Sosyal medyaya yansıyan bazı yorum ve 'meme'ler şöyle...

Haberin Devamı
İslam Memiş'ten altın ve gümüş uyarısı: Çarşı pazar karışır Sıcaklardan bunalanlar için Antalya’nın muhteşem yaylaları Gündem kademeli emeklilik: Önce 2000 sonra 2008... La Liga'nın en çok kazananları: Birinci şaşırttı, Arda listede yok Sürücüler dikkat: 22 Temmuz güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları TCMB anketi açıklandı: Beş ay sonra dolar/TL ne kadar olacak?