Köse, fındık kurutan üreticileri ziyaret etti

Giresun'da sahil yolunda fındık kurutma işlemine başlayan üreticileri ziyaret eden Belediye Başkanı Köse, üreticilerle sohbet ederek her zaman yanlarında olduğunu belirtti.

Abone ol

DUVAR - Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, şehrin kıyı şeridinde geleneksel yöntemlerle fındık kurutan üreticileri ziyaret etti. Köse, ziyareti sırasında üreticilerle sohbete dalarak üreticinin halini dinledi.

Fındık üreticileriyle birlikte kurutma sırasında fındık seçme işlemine katılan Köse, üreticilerin en büyük sorunlarından birinin, fındık fiyatlarının beklenen seviyenin altında kalması olduğuna dikkat çekti.

Köse, “Fındık Karadeniz’in can damarı, ancak üreticinin emeğinin karşılığını alamadığı bir gerçektir. Üreticiye hak ettiği değer verilmelidir. Bizler yerel yönetimler olarak elimizden geleni yaptık yine yapacağız. Bu konuda sesimizi duyurmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Ziyaretin sonunda üreticilerle hatıra fotoğrafı çektiren Köse, üreticilerin taleplerini ve dileklerini dinleyerek onlara her zaman kapılarının açık olduğunu belirtti. Köse, fındık üreticilerine yanında getirdiği simit, meyve suyu, su ve çaydan ikram ederken, küçük çocuklara da Giresunspor forması hediye etti.

(HABER MERKEZİ)