Kurbanlıkta erken rezervasyon!

Kurban Bayramı öncesi 'kurban pazarı' hareketleniyor. Kurbanlıkta 'erken rezervasyon' da var.

Abone ol

DUVAR - Ramazan Bayramı'nın geçmesi ile birlikte hayvan satıcıları Kurban Bayramı’nı bekliyor. Kurbanlık fiyatları belli olmaya başlarken bu sene 'erken rezervasyon' dönemi de yaşanıyor.

Sözcü'nün haberine göre, CarrefourSA Taze Gıda Kategori Grup Müdürü Tuncay Odabaş, "Geçen senelerde kurban fiyatlarımızı bir ay öncesinden açıklamamıza rağmen sürekli müşterilerimizden 'Kurbanlık fiyatları belli oldu mu?' şeklinde telefonlar geliyordu. Bundan dolayı bu sene erken rezervasyon kampanyasını başlatarak bu işi hem biraz daha erkene çekmeye hem de sektörde bir ilke daha imza atarak müşterilerimizin tasarruf etmesine katkıda bulunmak istedik" diye konuştu.

21 Ağustos günü başlayacak Kurban Bayramı öncesi konuşan Odabaş, kurbanlıkta erken rezervasyon İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa için geçerli olacağını belirtti. Marketlerden verilen sipariş Kurban Bayramı'nın 4. günü teslim alınabilecek, internet üzerinden verilen siparişler de yine Kurban Bayramı'nın 3. günü belirtilen adrese teslim edilecek.