Kuşadası Belediyesi'nin yeni kamp tesisi yoğun ilgi görüyor

Kuşadası'nda içerisinde sosyal etkinlik alanları, restoran ve kafe gibi birçok tesisin bulunduğu Ada Camping, bayram tatilini Kuşadası'nda geçirenler tarafından yoğun ilgiyle karşılandı.

Abone ol

DUVAR - Kuşadası Belediyesi tarafından Sevgi Plajı'nda hizmete alınan Ada Camping, Kurban Bayramı  boyunca yoğun ilgi görüyor. 

İçerisinde sosyal etkinlik alanları, restoran, kafe ve marketin de bulunduğu kamp alanında, glamping ve standart çadır kiralaması yapılabileceği gibi isteyenler kendi çadırlarını da yanlarında getirip kurabiliyor. Tesis içerisinde karavanlara ait ayrı bir bölge de bulunuyor. 

'NEREDEYSE TAM DOLU KAPASİTEYLE HİZMET VERİYORUZ'

Ada Camping’te yaz sezonunun yoğun geçeceğini belirten tesis müdürü Özel Güler Eyüboğlu, “Bayramda neredeyse tam dolu kapasiteyle hizmet veriyoruz. Tatilcilerin bizi tercih etmelerinde aynı zamanda Ada Camping’in güvenli ortamı da çok etkili oluyor. Yaz mevsimi boyunca dünyanın farklı ülkelerinden gelen yabancı turistleri de ağırlıyoruz. Bizim için hijyen, müşteri memnuniyeti ve güvenlik vazgeçilmez unsurlar arasında geliyor” dedi.