Kuşun yerini alıyor: Twitter 'X' logosunu tanıttı

Twitter CEO'su Linda Yaccatino, “Twitter devasa bir etki yaratarak iletişim şeklimizi değiştirdi. X daha da ileri gidecek ve küresel kasaba meydanını dönüştürecek" ifadelerini kullandı.

DUVAR - Twitter CEO'su Linda Yaccatino şirketin 'X' şeklindeki yeni logosunu tanıttı. Twitter hesabından "İşte X! Hadi yapalım şu işi" diyen Yaccatino, siyah arka planın üzerinde beyaz "X" yazılı logonun görselini paylaştı.

Twitter'ın sahibi Elon Musk, Twitter’ın sembolü olan kuş logosu yerine “X” harfini kullanmak istediğini söylemişti. Musk, Twitter’da yaptığı açıklamada logonun gün içerisinde değişeceğini ileri sürmüştü. Musk, şirketin ismini de X olarak değiştirmiş ve bunun “çoktan yapılması gereken bir değişiklik” olduğunu söylemişti.

Musk'ın işaret ettiği gibi x.com internet sitesi de doğrudan twitter.com'a yönlendiriyor. Milyarder Musk’ın, Çin’in WeChat’ine benzer bir “süper uygulama” yaratmak istediği bildiriliyor.

Haberin Devamı
Yeni rakam ortaya çıktı: İşte meslek meslek yeni maaşlar Türkiye Avusturya maçı şifresiz nasıl izlenir? Çeyrek final gündem: '3-7-0 başka bir büyüklük' Çeyrek finale yükselen futbolcuların kutlamasından kareler Veriler açıklandı: 2024 yılında en çok satılan kitaplar TOGG'un satış rakamları belli oldu