Leningrad'ın kayıp fotoğrafçısı

Masha Ivashintsova hayatı boyunca her gün fotoğraf çekti ama hiç birini sergilemedi. Kızı Asya, annesinin ölümünden sonra Puşkin’deki evlerinin tavan arasında 30 bin fotoğraf negatifi gizlendiğini keşfedince annesi için bir websitesi hazırladı. Annesi, Sovyetlerin dağılmasından önce, düzenli bir işte çalışmayı reddettiği için akıl hastanesine yatırılmıştı ve fotoğraf çektiğini kimseye söylememişti.

DUVAR - Masha Ivashintsova hayatı boyunca her gün fotoğraf çekti ama hiç birini sergilemedi. Kızı Asya, annesinin ölümünden sonra Puşkin’deki evlerinin tavan arasında 30 bin fotoğraf negatifi gizlendiğini keşfedince annesi için bir websitesi hazırladı. Annesi, Sovyetlerin dağılmasından önce, düzenli bir işte çalışmayı reddettiği için akıl hastanesine yatırılmıştı ve fotoğraf çektiğini kimseye söylememişti. (Leningrad’da (bugünkü St.Petersburg) Neva Nehri kıyısı)

Haberin Devamı
Demiral’ın 'bozkurt selamına' tepki: 'Taraftarı, takımı, ülkeyi böldü' Makas açıldı: Bankalar ne kadar faiz veriyor? Rakamlar belli oldu: Meslek meslek zamlı memur maaşları İslam Memiş'ten dolar ve altın uyarısı: Cuma gününe hazır olun Çeyrek final gündem: '3-7-0 başka bir büyüklük' Çeyrek finale yükselen futbolcuların kutlamasından kareler