Levent Gök'ten Ankara adaylığına yeşil ışık

CHP Milletvekili Levent Gök, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığı için, partide bu yönde bir temayül olması durumunda üzerine düşeni yapacağını söyledi.

Abone ol

ANKARA - CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için “Ben böyle bir konuda üzerime bir görev düşerse bu sorumluluğu üstlenmeye hazırım” dedi.

Gök, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'le birlikte Parlamento Muhabirleri Derneğini ziyaret etti. Grup başkanvekilliği seçiminde aday olmayan Gök “3 yıldan bu yana yaptığım grup başkanvekilliğini bırakmış bulunuyorum. Grup başkanvekilliğim süresi içerisinde göstermiş olduğunuz tüm duyarlılığa ve yakınlığa ve çalışmalarımızı takip ederken göstermiş olduğunuz hassasiyete teşekkür etmek için buraya geldim” dedi.

Ziyarette Gök'e, “Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığına adaylığınız konuşuluyor, nasıl değerlendiriyorsunuz?” sorusu yöneltildi. Gök, “Elbette bu tercihler kişisel tercihlerden öte parti örgütümüzün, halkımızın teveccühü ve yetkili organlarımızın değerlendirmelerine bağlı. Ben böyle bir konuda üzerime bir görev düşerse bu sorumluluğu üstlenmeye hazırım” yanıtını verdi.

HAMZAÇEBİ DE ADAY ADAYI

CHP İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adaylığını hafta sonu katıldığı bir programda ilan etti. Hamzaçebi "Ben İstanbul Büyükşehir Belediyesi için aday adayıyım. Bunun için çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Amacım büyükşehir belediyesini halk belediyesi haline getirmek. O belediye şimdi halkın belediyesi değil. İnancım tam, büyükşehir belediyesini alacağız. Belediyeyi bir halk belediyesi yapacağız” dedi.

(DUVAR)