Liderlerden ‘Anneler Günü’ paylaşımı

Siyasi parti liderleri Anneler Günü dolayısıyla mesaj yayınladı.  

Abone ol

ANKARA- Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Anneler Günü dolayısıyla mesaj yayınladı.

Davutoğlu, sosyal medya medya hesabından yaptığı paylaşımda,

“Beni dünyaya getiren Memnune annemi, beni muhabbetle büyüten Sefure annemi, hayatımı güzelleştiren eşimin annesi Refia annemi rahmetle anıyor; bana babalık ve evlat sevgisini tattıran kıymetli eşim ve tüm şehit anaları başta olmak üzere bütün annelerin #AnnelerGününü kutluyorum” ifadelerine yer verdi.


'ANNELERİ MİNNETLE ANIYORUZ’


Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) lideri Ali Babacan da sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:

“Annem Güner Babacan ve eşim Zeynep başta olmak üzere, yüreğinde anne sıcaklığı taşıyan herkesin #AnnelerGünü’nü en içten dileklerimle kutluyorum. Bu vesileyle, aramızdan ayrılan anneleri minnetle anıyor, evlatlarını kaybeden annelere sabırlar diliyorum.”


Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu da sosyal medya hesabı üzerinden annesi ile konuştuğu bir televizyon konuşmasını paylaşarak, “Her anne, her evladın gönlünde vazgeçilmez bir yere sahip...
Annem her aradığında heyecanlanırım. Çünkü anne arayınca akan sular durur. Tüm annelerimizin günü kutlu olsun” ifadelerine yer verdi.


‘MUCİZEDİR ANNELER…”


Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal da, sosyal medya hesabından “Annelerde kırık kalpleri yapıştıran, sihirli bir tutkal vardır. Mucizedir anneler... Başta Şehit Anneleri olmak üzere tüm annelerin, anne adaylarının #annelergunu kutlu olsun” mesajı yayınladı.


'BÜTÜN GÜNLER ANNELERİN OLMALIDIR'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de kişisel sosyal medya hesabından ''Bugün Anneler Günü. Aslında bütün günler annelerin olmalıdır. Her anne güzeldir, her anne özeldir, her anne sıcaklığın özüdür, her anne fedakarlığın ve merhametin övüncüdür. Annesiz hayat, hayatsız insan muhal bir hayaldir. Anne gönül dünyamızın, fani ömrümüzün gülzarıdır.'' açıklamasında bulundu.


'ANNELERİMİZ MÜŞFİK BİR SIĞINAKTIR'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Anneler Günü mesajı yayınladı. 

Erdoğan'ın yazılı mesajı şu şekilde: "Sevgi, emek, fedakârlık, merhamet gibi yüce hasletlerin sembolü olan annelerimizin, Anneler Günü’nü tebrik ediyorum. Annelere kıymeti “cennetin annelerin ayakları altında olduğunu belirterek gösteren bir medeniyetin mensupları olarak bizler için annelerimiz müşfik bir sığınaktır.

Günlük yaşam mücadelesi içinde annelerin hayır dualarının, en önemli güç kaynaklarımızdan biri olduğunu asla unutmamalı, layık oldukları hürmet ve sevgiyi onlardan eksik etmemeliyiz.

Başımızın tacı annelerimizden dileğimiz de evlatlarının, ülkemizin, milletimizin üzerinden hayır dualarını ve emeklerini eksik etmemeleridir. Her daim hürmetlerin en büyüğünü hak eden, ömürlerini ailelerine vakfeden annelerimizin, Anneler Günü’nü kutluyor; ahirete irtihal etmiş tüm annelerimizi rahmetle ve minnetle yâd ediyorum. 

'GÜZEL ÜLKEMİN GÜZEL ANNELERİ...'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da paylaştığı sosyal medya mesajında  “Selvi Hanım’ın, ailemizin iki yeni üyesinin annesi Mine’nin, kızım Aslı’nın Anneler Günü kutlu olsun. Güzel ülkemizin güzel anneleri, gününüz kutlu olsun” dedi.