Lille-Rijeka maçını hakem Atilla Karaoğlan yönetecek

UEFA, hakem Atilla Karaoğlan'ı Avrupa Konferans Ligi'ndeki Lille-Rijeka maçında görevlendirdi. Hakan Ceylan ise Tobol-Viktoria Plzen maçında VAR hakemi olarak görev yapacak.

Abone ol

DUVAR - UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Fransa temsilcisi Lille ile Hırvatistan'ın Rijeka takımları arasında 24 Ağustos Perşembe günü oynanacak play-off turu ilk maçını Atilla Karaoğlan yönetecek.

Anadolu Ajansı'nın haberine göre, Fransa'nın Villeneuve-d'Ascq kentindeki Pierre Mauroy Stadı'nda oynanacak müsabakada Karaoğlan'ın yardımcılıklarını Cevdet Kömürcüoğlu ile Mehmet Emin Tuğral üstlenecek.

Dördüncü hakemliğini Çağdaş Altay'ın yapacağı mücadelede Alper Ulusoy VAR (video yardımcı hakem), Serkan Tokat ise AVAR (video yardımcı hakem asistanı) olarak görev alacak.

UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turunda 24 Ağustos'ta yapılacak Tobol (Kazakistan)-Viktoria Plzen (Çekya) müsabakasının VAR odasında Türk hakemler görev yapacak. Karşılaşmada Hakan Ceylan VAR, Koray Gençerler ise AVAR olarak görevlendirildi. (HABER MERKEZİ)