Londra'da bir evde dört kişi ölü bulundu: Soruşturma başlatıldı

İngiltere'de bir apartman dairesinde iki yetişkin, iki çocuk cesedi bulundu. Metropolitan polisi olayla ilgili soruşturma başlattı.

Abone ol

DUVAR - İngiltere'nin başkenti Londra'da bir apartman dairesinde dört kişi ölü bulundu. Polis, ölenlerin kimliğini bildiklerine inandıklarını belirterek, ölen dört kişinin 30'larında bir kadın ve erkek, 11 yaşında bir kız çocuk ve 3 yaşında bir erkek çocuk olduğunu açıkladı.

The Guardian'ın haberine göre, dört kişinin Londra'nın batısındaki bir dairede ölü bulunmasının ardından polis olayla ilgili soruşturma başlattı. Hounslow bölgesindeki evde dün öğlen saatlerinde ölü bulunan kişilerin birbiriyle bağlantılı olduğu değerlendiriliyor. 

'SORUŞTURMA HENÜZ ÇOK ERKEN BİR AŞAMADA'

Cesetlerin kimlik tespitinin yapılması ve ölenlerin yakınlarının bilgilendirilmesi için araştırmaların sürdüğünü kaydeden Metropolitan polisi, 16 Haziran Cuma günü yerel saatle 15.00 sıralarında, evdeki kişilerin durumu hakkında endişeler üzerine bir ihbar telefonu aldıklarını aktardı. Olay yerine gelen polis ardından kapıyı kırarak içeri girdi. 

Olayla ilgili soruşturmanın özel suçlar biriminden cinayet dedektifleri tarafından yürütüldüğü bilgisi paylaşılırken, yerel polis şefi Supt Sean Wilson, soruşturmanın henüz 'çok erken bir aşamasında' olduğunu, olayla bağlantılı olarak başka birini aramadıklarını bildirdi. Wilson, haftasonu bölgede ek polis memurlarının görevlendirileceğini söyleyerek olayla ilgili bilgisi olan herkesi soruşturmaya yardımcı olmak üzere polisle iletişime geçmeye çağırdı. (DIŞ HABERLER)