'Lost' ekibi yeniden bir araya gelecek

"Lost" oyuncuları ve ekibi, "Getting Lost" adlı belgesel için yeniden bir araya gelecek. Belgeselin çekimlerinin dizinin galasının 20. yıldönümüne denk gelecek şekilde tamamlanması hedefleniyor.

Abone ol

DUVAR - "Lost" dizisi 20. yıldönümüne yaklaşırken yönetmen Taylor Morden'dan yeni bir belgesel haberi geldi. Morden, Popmotion Pictures ortaklığıyla "Getting Lost" adında bir belgeselde yönetmenlik yapacak.

Beyazperde'nin haberine göre belgeselde; Evangeline Lilly, Daniel Dae Kim, Henry Ian Cusick, Emilie De Ravin, Nestor Carbonell, Josh Holloway, Terry O'Quinn, Maggie Grace, Jorge Garcia, Michael Emerson, Malcolm David Kelley, Elizabeth Mitchell, Sonya Walger, Damon Lindelof, Carlton Cuse, Jack Bender, Javier Grillo-Marxuach, Michael Giacchino ve Larry Fong gibi oyuncu kadrosundan ekipten isimlerle yeni röportajlar yer alacak.

Belgeselin çekimleri, "Lost"un galasının 20. yıl dönümüne denk gelecek şekilde tamamlanacak. 22 Eylül 2024'te ise belgesel için Beverly Hills'da bulunan Güzel Sanatlar Tiyatrosu'na bir kutlama gerçekleştirilecek. 

Film tamamen Indiegogo'daki kitle fonlaması yoluyla finanse edilirken, prodüksiyonu Ralph D. Apel, Emily Claire, Jo Garfein ve Taylor Morden üstlenecek. 

'LOST' İNSANLARIN HAYATININ ÖNEMLİ BİR PARÇASI OLMAYA DEVAM EDİYOR'

Yönetmen yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Tüm zamanların en iyi televizyon programlarından birinin hikayesini anlatabildiğimiz için çok heyecanlıyız. Bu proje gerçekten bir sevgi emeğiydi. O uçağın düştüğünü ilk gördüğümüzden ve ağaçları neyin salladığını ve neden tropik bir adada kutup ayılarının bulunduğunu merak edişimizden bu yana 20 yıl geçtiğine inanmak zor. Bu ay Netflix'e döndüğünden bu yana diziyi izleyen bu kadar çok yeni insan varken, bu dizinin televizyon dünyasında ne kadar büyük bir etki yarattığı hakkında bir belgesel yayınlamak için daha iyi bir zaman düşünemiyorum. 'Lost' insanların hayatının gerçekten önemli bir parçası olmaya devam ediyor ve umuyorum ki belgeselimiz buna ışık tutmaya yardımcı olur."

(KÜLTÜR SANAT SERVİSİ)