Lübnan’daki çağrı cihazı patlamaları hakkında neler biliniyor?

Lübnan'da çağrı cihazlarının bir saat boyunca patlatılması sonucu aralarında Hizbullah üyelerinin de olduğu dokuz kişi öldü, 2 bin 800'e yakın kişi yaralandı. Peki, olayla ilgili neler biliniyor?

DUVAR - Lübnan’da Hizbullah üyelerinin kullandığı çağrı cihazlarında yaşanan patlamalarda, Lübnan Sağlık Bakanlığı’nın açıklamasına göre en az dokuz kişi öldü, 200’ü ağır olmak üzere 2 bin 800’e yakın kişi yaralandı. Suriye İnsan Hakları Gözlemevi (SOHR) Suriye'de de benzer patlamalar yaşandığını, en az 14 kişinin yaralandığını ileri sürdü. Hizbullah ve Lübnan, patlamalardan İsrail’i sorumlu tutarken, Tel Aviv’den saldırıları üstlenen resmi bir açıklama gelmedi. Peki, dün yaşanan patlamalar hakkında neler biliniyor?

Haberin Devamı
İslam Memiş'ten gram altın uyarısı: Çok pişman olursunuz... En güvenilir arabalar seçildi: Japon markaları zirvede Özgür Erdursun açıkladı: Emekli aylıklarında ciddi düşüşler yaşanacak İngiliz devinden dolar/TL tahmini: Yıl sonunda ne kadar olacak? Arda Güler'e 10 milyon liralık araba hediye edildi Başkan Adams'a suçlamalar: İstanbul'da eğlence mekanlarında ağırlandı