Machine Gun Kelly hayranına yumruk attı: 'Hayalleri gerçeğe dönüştürüyorum'

Rapçi Machine Gun Kelly, bir dinleyicisinin isteğiyle yumruk attı. O anları Instagram hesabından paylaşan rapçi, "Hayalleri gerçeğe dönüştürüyorum" ifadelerini kullandı.

Abone ol

DUVAR - Belçika'daki Roch Werchter festivalinde sahne alan rapçi Machine Gun Kelly, konserine "Meksika'dan sırf yüzüme yumruk atman için geldim" pankartıyla gelen dinleyicisine seslendi. Şarkıcı, "Neden suratına yumruk atmamı bu kadar çok istiyorsun?" sorusuna "Seni seviyorum" cevabını alınca, "Yüzük taktım, dostum. Bu şey canını yakacak. Bilmiyorum, benim için kaybet kaybet durumu. Bunu yapıp yapmayacağımı bilmiyorum, düşüneceğim" dedi.

Kelly daha sonra kalabalığın arasına inerek Marcos Cid de la Paz adlı dinleyicisinin yüzüne yumruk attı.

'HAYALLERİ GERÇEĞE DÖNÜŞTÜRÜYORUM'

Konserdeki anları Instagram hesabından paylaşan Machine Gun Kelly, "Hayalleri gerçeğe dönüştürüyorum" ifadelerini kullandı.

Dinleyici ise "Yegane çene kırıcı. Yüzüme yumruk attığın için çok teşekkür ederim. Hayallerimi gerçekleştirdiğin için çok teşekkür ederim. Seni sevdiğimi ve şarkılarının sözlerini kalbimin derinliklerinde hissettiğimi söylerken yalan söylemiyorum. Seni görmek için çok uzun süre bekledim ve bunun yaşandığına hala inanamıyorum. Son günler benim için epey zordu ve kalabalığın içinde beni fark edip her şeyle bu kadar ilgilenerek günümü gerçekten güzelleştirdin" dedi.