Madonna'nın kardeşi hayatını kaybetti: 'Bir yerlerde dans ettiğini biliyorum'

Madonna'nın kardeşi Christopher Ciccone, 4 Ekim'de kanserle mücadelesini kaybetti. Madonna bir paylaşım yaparak, kardeşiyle olan bağını ve onun hayatındaki yerini anlattı.

Abone ol

DUVAR - Şarkıcı Madonna'nın kardeşi Christopher Ciccone, 63 yaşında hayatını kaybetti. 

Madonna, kardeşinin vefatının ardından sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Kardeşi Christopher ile bir dizi fotoğrafını paylaşan şarkıcı, "Kardeşim Christopher öldü. Uzun zamandır bana en yakın insandı. Aramızdaki bağı açıklamak zor" dedi.

'O BİR RESSAMDI, ŞAİR VE HAYALPERESTTİ'

Aralarındaki ilişkinin dans sayesinde güçlü kaldığını belirten Madonna, "Dans, bizi bir arada tutan bir çeşit yapıştırıcıydı. Kariyerimin başında birlikte sahnede dans ettik ve sonunda birçok turnemin yaratıcı direktörü oldu. O bir ressamdı, bir şair ve hayalperestti. Ona hayrandım. Kusursuz bir zevki ve sivri bir dili vardı. Bunu bazen bana karşı kullanırdı ama ben onu her zaman affettim. Birlikte yükseklere çıktık. Ve düşüşlerde bocaladım. Bir şekilde hep birbirimizi bulduk" ifadelerini kullandı. 

'ARTIK ACI ÇEKMEDİĞİ İÇİN MUTLUYUM'

Madonna sözlerini, "Son birkaç yıl kolay geçmedi. Bir süredir konuşmuyorduk ama kardeşim hastalandığında tekrar birbirimize kavuşmanın yolunu bulduk. Onu mümkün olduğunca hayatta tutmak için elimden geleni yaptım. Sonlara doğru çok acı çekiyordu. Artık acı çekmediği için mutluyum. Onun gibi biri asla olmayacak. Bir yerlerde dans ettiğini biliyorum" diye noktaladı.


 

(SOSYAL MEDYA)