Madrid'de binler, Gazze'ye destek için yürüdü: 'Özgür Filistin'

İspanya'nın başkenti Madrid'de toplanan binlerce eylemci, "Bu bir savaş değil soykırım", "Özgür Filistin" ve "Benim adıma değil" yazılı dövizler taşıdı.

DUVAR - İspanya'nın başkenti Madrid'de binlerce kişi Filistin'e destek için yürüdü. Sivil toplum kuruluşlarının çağrısıyla Madrid kent merkezinde bir araya gelen eylemciler, İsrail'in Ekim 2023'ten bu yana Gazze Şeridi'ne sürdürdüğü saldırılara tepki amacıyla, "Gazze'deki soykırımı ve siyonist katliamı lanetliyoruz" başlığıyla organize edilen gösteriye katıldı. Eylemciler ellerinde "Gazze'yi kurtarın" ve "Soykırıma artık yeter, daha fazla sömürgeciliğe hayır, özgür Filistin" yazılı dövizler taşıdı.

Haberin Devamı
Konut kredisi faiz oranları güncellendi: 2 milyon TL'nin geri ödemesi Yarış kızıştı: En fazla emekli promosyonu veren banka belli oldu En dayanıklı arabalar seçildi: Alman markası öne çıktı İBB duyurdu: İşte İstanbul'un en riskli ve güvenli ilçeleri Fatih Portakal asgari ücreti hesapladı: 'Verirler mi?' 'Gönül Dağı'na Kiraz geliyor: Öykü Gürman kadroda