Mafya babasına küfür etti, ölü bulundu

Meksika'da 17 yaşındaki YouTube fenomeni Juan Luis Lagunas Rosales, bir mafya babasına küfür ettikten sonra öldürüldü. Polis, cinayet ile mafya babası 'El Mencho' arasındaki bağlantıyı araştırıyor.

Abone ol

DUVAR - Meksika'da bir mafya babasına internette küfür eden 17 yaşındaki YouTube 'yıldızı' Juan Luis Lagunas Rosales öldürüldü. Rosales'in, arkadaşlarıyla bir barda eğlendiği sırada içeriyi basan bir grup silahlı kişi tarafından vurulduğu belirtiliyor. Meksika medyasına göre gencin cansız bedeninden 15 ila 18 kurşun çıktı; kimlik tespiti de dövmeleri sayesinde yapıldı.

Polis saldırganların kimliklerine dair açıklama yapmazken, Rosales'in yakın zamanda 'El Mencho' adıyla bilinen uyuşturucu baronu Nemesio Ocegera Cervantes'e hakaret ettiğine dikkat çekiliyor. Sarhoşken çektiği videolarla bir yandan eleştirilse de YouTube fenomenine dönüşen, Facebook'ta bir milyondan fazla, Instagram'da ise 300 bini aşkın takipçisi bulunan Rosales, El Mencho hakkındaki videosunda bel altı bir küfür savurmuştu. Polis, cinayet ile bu video arasındaki bağlantıyı araştırıyor.

2017, uyuşturucu mafyası bağlantılı cinayetlerin engellenemediği Meksika için en kanlı yıllardan biri oldu. 2017'nin ilk 10 ayında 20 bin 878 cinayet işlendi. (Dış Haberler)