Mağazada sosyal mesafe uyarısı yaptı saldırıya uğradı

Fatma Koçak mağazadaki ödeme sırasında sosyal mesafeye uyması için uyarıda bulunduğu Emrah A. tarafından tartaklandı. Taraflar karşılıklı olarak şikayetçi oldu.

 DUVAR - Ankara'daki bir alışveriş merkezinde bulunan giyim mağazasında alışveriş yapan Fatma Koçak, aldığı ürünlerin ücretini ödemek için kasada beklerken, arkasında sırada bulunanları sosyal mesafe kuralına uymaya davet etti. Sırada bekleyenlerden Emrah A.'nın "Mağazanın da dışına çıkalım mı" diyerek karşılık vermesi üzerine ikili arasında tartışma çıktı. Tartışma, ikilinin ödeme yapmasının ardından alışveriş merkezinin içinde de devam etti. Fatma Koçak'ın cep telefonu ile görüntülediği tartışma sırasında Emrah A.'nın kadını tartaklaması ve yumruk sallaması yer aldı. 

Haberin Devamı
İslam Memiş'ten altın ve gümüş uyarısı: Çarşı pazar karışır Gündem kademeli emeklilik: Önce 2000 sonra 2008... La Liga'nın en çok kazananları: Birinci şaşırttı, Arda listede yok BEDAŞ paylaştı: İstanbul'da yarın elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler TCMB anketi açıklandı: Beş ay sonra dolar/TL ne kadar olacak? Kıdem ve ihbar tazminatında Temmuz tarifesi: 1 ayda 67 bin TL'lik fark