'Mahkum' ilk bölümüyle 'Masumlar Apartmanı'nın peşinde

Mahkum dizisinin ilk, Sana Söz dizisinin final bölümüyle ekrana geldiği 14 Aralık Salı gününün reyting sonuçları belli oldu. Mahkum, reytinglere üst sıradan girdi.

Abone ol

DUVAR - 14 Aralık gününün reyting sonuçları açıklandı. FOX'un yeni dizisi Mahkum, dün akşam ilk bölümüyle ekran macerasına başlarken, Star'ın son dizilerinden Sana Söz ise final bölümüyle ekrana geldi.

FOX HABER ZİRVEDE

ATV'de yayınlanan Destan; Total'de birinci olurken, AB ve ABC1'de dördüncü sırada yer aldı. TRT 1 dizisi Masumlar Apartmanı, AB ve ABC1'de birinci olurken, Total'de ise dördüncü sırada kendine yer buldu. 

Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber; AB ve ABC1'de ikinci, Total'de de üçüncü sırada yer alarak, günün en çok izlenen haber bülteni oldu. Esra Erol'da, AB'de altıncı ve ABC1'de de yedinci oldu.

MAHKUM ZİRVE YARIŞINDA, SANA SÖZ VEDA ETTİ

Mahkum dizisi; Total'de beşinci sırada yer alırken, AB ve ABC1'de üçüncü oldu.

Başrollerini Erkan Petekkaya ve Nehir Erdoğan'ın paylaştıkları Star dizisi Sana Söz, dün akşam yayınlanan final bölümüyle ekrana geldi.  Sana Söz final bölümüyle; Total'de 25'inci, AB'de 60'ıncı ve ABC1'de de 36'ncı olarak ekrana veda etti. Mahkum dizisi; Total'de beşinci sırada yer alırken, AB ve ABC1'de üçüncü oldu.