Malazgirt kazısı: Kemikler savaşta ölenlere mi ait?

Malazgirt Savaşı'nın yapıldığı yerlerin tespit edilmesi için kazı çalışmaları başladı. Muş'un Malazgirt ilçesindeki "Malazgirt Savaş Alanının Tespiti, Tarihi ve Arkeolojik Yüzey Araştırma" projesinin 3. etabı Malazgirt'in Örenşar köyünün sırtlarında Müslüman mezarı olduğu değerlendirilen 1800 rakımlı tepede yapılıyor.

DUVAR - Malazgirt Savaşı'nın yapıldığı yerlerin tespit edilmesi için kazı çalışmaları başladı. Muş'un Malazgirt ilçesindeki "Malazgirt Savaş Alanının Tespiti, Tarihi ve Arkeolojik Yüzey Araştırma" projesinin 3. etabı Malazgirt'in Örenşar köyünün sırtlarında Müslüman mezarlığı olduğu değerlendirilen 1800 rakımlı tepede yapılıyor.

Haberin Devamı
İslam Memiş'ten dolar ve altın uyarısı: Cuma gününe hazır olun Demiral’ın 'bozkurt selamına' tepki: 'Taraftarı, takımı, ülkeyi böldü' Makas açıldı: Bankalar ne kadar faiz veriyor? Rakamlar belli oldu: Meslek meslek zamlı memur maaşları Kredi kartınızdan para çeken telefon uygulamaları açıklandı Bedelli askerlik, engelli aylığı, kıdem tazminatı: Maaşlar değişti