Mansur Yavaş: Endişe etmenize gerek yok, biz sizin için görev başındayız

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, ani sokağa çıkma yasağının yarattığı paniği yatıştırmak için mesaj paylaştı: "Paniğe gerek yok. Tüm acil ihtiyaçlarınız için elimizden geleni yapacağız. Lütfen evlerinize dönün, biz sizin için görev başında olacağız."

Abone ol

DUVAR - Sokağa çıkma yasağı haberiyle insanların ihtiyaçlarını tedarik etme telaşı üzerine Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, ihtiyaçların karşılanacağı duyurusu yaptı ve "Evlerinize dönün" dedi.

Yavaş, sosyal medya hesabından önce şu mesajı paylaştı: "Kıymetli hemşehrilerim, Ankara Büyükşehir Belediyemize bağlı Halk Ekmek fabrikamız iki gün boyunca üretim yapmaya ve bayiilere dağıtıma devam edecektir. Lütfen panik yapmayın, endişe etmenize gerek yok, bu karar hepimizin sağlığı için. Merak etmeyin."

Yavaş daha sonra da şunları yazdı: "Ankara Valiliği ile irtibat halindeyiz. Ekmek dahil tüm acil ihtiyaçlarınız için Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak elimizden geleni yapacağız. Lütfen evlerinize dönün, biz sizin için görev başında olacağız." (HABER MERKEZİ)