Mansur Yavaş'tan Burcu Köksal'a ziyaret

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı ağırlayan Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, iki belediye arasında iş birliği protokolü imzalanacağını söyledi.

Abone ol

DUVAR - Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal’ı ziyaret etti. 

Köksal, ziyarette Yavaş’ı ağırlamaktan duyduğu memnuniyetini belirtirken, Afyonkarahisar Belediyesi ile Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin, önümüzdeki günlerde iş birliği protokolü imzalanacağını ifade etti. 

Köksal, Ankara Büyükşehir Belediyesi ile Afyonkarahisar Belediyesi'nin ''kardeş belediye olacaklarını'' kaydetti. Mansur Yavaş da Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı'na seçilen Köksal’ı bir kez daha tebrik etti ve şunları söyledi:

'BELEDİYE BAŞKANI KENTİN ANNESİ, BABASIDIR'

''Belediye Başkanlığı önemli bir kurum. Belediye Başkanı kentin annesi, babası, her şeyidir. Öncelikleri, kentte yaşayan insanlardır. Sayın Başkanımla, vekilliğinde de çok sık görüşürdük. Şu anda bir yerde meslektaş olduk. Dolayısıyla bizim de bundan sonra yapacağımız ortak projelerle kurtuluşumuzun sembolleri arasında en önemlilerden birisi olan Afyonkarahisar’ı hep birlikte daha da güçlendireceğiz.''